14.3 C
Amposta

Salut realitzarà un cribratge al nucli antic de Tortosa

En els últims dies se n'han detectat 38, la majoria de brots familiars

El més vist

- Advertisement -
El Departament de Salut farà dilluns vinent un cribratge poblacional al nucli antic de Tortosa davant del “degoteig constant” de casos de covid-19 que han anat apareixent a la zona durant les últimes dues setmanes i la “dificultat” des d’Epidemiologia per seguir-ne les cadenes de transmissió. En concret, Salut indica que en els últims dies s’han detectat 38 infeccions de SARS-CoV-2, la majoria corresponents a brots familiars. El cribratge es farà de quatre a set de la tarda a l’Espai de Sant Joan, cedit per l’Ajuntament. L’objectiu és frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària entre la població major de 16 anys que no hagi passat la malaltia, no tingui símptomes i no estigui del tot vacunada.
Es tracta de detectar el màxim nombre possible de persones contagiades, especialment les que no presenten símptomes i poden estar contagiant el seu entorn sense saber-ho.

- Advertisement -

D’altra banda, pel que fa al cribratge poblacional que es va fer a Tivenys (Baix Ebre) la setmana passada, de les 99 proves que es van fer només n’hi ha hagut una de positiva.

Lleixà ha aprofitat per fer una crida a tota la població de les franges d’edat que
s’estan vacunant actualment a què demanin hora per vacunar-se a
http://vacunacovidsalut.cat. A la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre disposem
actualment d’un 34,6% de la població amb primera dosi i un 15,7% de la població
amb la pauta completa de vacunació.
Redacció- X. Ll
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -