14.3 C
Amposta

Salut informa els alcaldes del Baix Ebre del pla de reobertura dels CAP

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La directora dels serveis territorials de Salut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, ha informat aquest dijous el Consell d’Alcaldes del Baix Ebre del pla de reobertura dels CAP (Centres d’Atenció Primària) tot i que les visites presencials es faran sempre amb cita prèvia. Així ho ha explicat Lleixà al Consell d’Alcaldes que s’ha reunit de forma telemàtica, convocat pel president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

La directora territorial ha explicat que aquesta setmana han obert en horari de 8.00 a 15.00 hores, de dilluns a divendres, els CAP de Camarles i l’Ampolla i la setmana que ve ho faran els de Roquetes, el Perelló i Xerta. Lleixà també ha informat als alcaldes que s’està planificant el reforç d’estiu als CAP de l’Ametlla de Mar i l’Ampolla. Pel que fa als consultoris locals obriran com a mínim un dia a la setmana, a partir del 8 de juny, però sempre amb cita prèvia. “He demanat als alcaldes anar de la mà i vetllar entre tots per la millor atenció a les persones, una atenció que es farà seguint els criteris dels professionals. Cal garantir la seguretat i això només és possible amb la cita prèvia”, ha manifestat Lleixà.

Suport al president del COPATE

D’altra banda, el Consell d’Alcaldes del Baix Ebre ha expressat, per unanimitat, la seua solidaritat i suport al COPATE i, particularment, al president de l’ens, Joan Alginet, en referència a l’estafa de què ha estat víctima el Consorci. “Tots els alcaldes del Baix Ebre han traslladat el seu suport al president del COPATE, la denúncia presentada ha permès recuperar més del 50% de la quantitat estafada”, ha dit Faura.

D’altra banda, el president del COPATE ha informat que aquesta setmana es durà a
terme el tercer tractament al riu Ebre per combatre la plaga de la mosca negra, així com els tractaments que ja s’han fet en espais naturals al delta de l’Ebre contra el mosquit. També els ha explicat la campanya de prevenció del mosquit tigre que ha posat en marxa el COPATE amb el lema “L’aigua que no s’aprofita, l’aprofita el mosquit”.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -