14.3 C
Amposta

Salut informa d’un augment de 13 positius a les Terres de l’Ebre

Els positius acumulats fins aquest dimarts són 552, 13 més dels que van informar ahir

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins aquest dimarts, 28 de juliol, a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 552 casos positius acumulats de coronavirus, 13 més que el dia anterior, i del total, 25 s’han detectat a les residències. Els positius fins el dilluns, 20 de juliol, eren 442, per tant, fins ahir, dimarts dia 28, hi ha hagut un augment de 110 positius, situant la xifra total en 552 casos a les comarques ebrenques.

En data de 30 de juny a les Terres de l’Ebre s’havien detectat 337 positius de coronavirus i fins aquest dimarts, 28 de juliol, s’han detectat 215 casos més situant la xifra total fins als 552, és a dir, els positius han augmentat en un 63,8% aquest juliol. Malgrat això, Salut data 181 positius, de moment, a les Terres de l’Ebre aquest mes, en tot el mes de juny 5 i en tot el maig 13.

La xifra de casos sospitosos no es facilita perquè, segons argumenta Salut, ja es fan proves a tots aquests casos des de l’atenció primària. En total a les Terres de l’Ebre hi ha 552 casos positius de la Covid-19 i d’aquests, 93 són positius per test d’anticossos i no se sap quin dia van tenir la malaltia, per aquest motiu el Departament de Salut ha creat una taula on data tots els casos de coronavirus del territori i en detalla concretament 459, que són els detectats com a cas positiu en el moment que la persona tenia la malaltia.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 4.281 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 89. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 113 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran un total de 25 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 51 persones fins avui han mort amb la Covid-19 o com a sospitosos, les sis últimes han tingut lloc aquesta setmana passada, dues el 20 de juliol, tres el dia 21 i una el dia 24. Del total, 27 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 8 a una residència i 9 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – LL. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -