AgendaCulturaNotícies

Rosa Vendrell protagonitza l’espectacle ‘Memòries líquides. Veus dels rentadors’

L'activitat tindrà lloc aquest diumenge a Sant Jaume d'Enveja i s'enmarca en el Festival 'Ebre, Música & Patrimoni'

Aquest diumenge el Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta, situat al terme municipal de Sant Jaume d’Enveja, acollirà a partir de les 19:30h de la tarda l’espectacle ‘Memòries líquides. Veus dels rentadors’. Protagonitzada per Rosa Vendrell, aquesta activitat és un acte de memòria històrica a través de fonts orals i un homenatge a les tasques invisibilitzades i gens valorades de les dones en el manteniment de la salut i el benestar de les famílies en èpoques dures i sense comoditats.

L’espectacle, organitzat pel Servei d’Atenció als Museus de les Terres de l’Ebre i encapçalat pel Departament de Cultura i el Museu de les Terres de l’Ebre, és d’entrada lliure i gratuïta i oferirà testimonis de dones, mostra d’objectes (rentadors de fusta, cossis, paneres, sabó, roba, llibres, etc.), lectures en veu alta i cançons; tot acompanyat de la dansa contemporània i la participació de les dones de Sant Jaume d’Enveja i del públic. L’acte també comptarà amb exposició de fotografies, vídeos, sorpreses i un brindis amb cava per finalitzar la jornada.

Imatge promocional de l’acte / Font: Surtdecasa.cat

L’acte s’enmarca dintre de la sisena edició del festival ‘Ebre, Música & Patrimoni’, amb 8 espectacles de petit format on la dansa, un certàmen que durant els mesos de juliol, agost i setembre d’aquest any ha ofert 8 espectacles de petit format pels municipis d’Amposta, La Galera, el Mas de Barberans, Móra la Nova, La Ràpita, Sant Jaume d’Enveja, Vilalba dels Arcs i Vinebre.

En aquests espectacles la dansa, la videodansa, l’expressió corporal i les performances es fusionen amb el teatre, els llibres, la cultura popular, l’art i la memòria; oferint experiències interdisciplinars ubicades sempre en escenaris patrimonials i que contribueixen a la reinterpretació dels mateixos espais on es realitza cada activitat.

Redacció: Jordi Gaya

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close