14.3 C
Amposta

Roquetes transformarà el Mercat Municipal en un punt de referència cultural

El nou espai estarà dissenyat per l'arquitecte local Jordi Barceló i inclourà propostes culturals com actuacions musicals o teatrals, fires i altres activitats que dinamitzin la vida cultural de la ciutat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Roquetes transforma el Mercat Municipal en el Mercat de la Cultura per a revitalitzar l’espai i convertir-lo en un punt de referència per a les activitats culturals del poble. Després de diversos intents per recuperar la presència dels comerciants en el mercat, l’equip de govern ha optat per donar-li un nou ús que beneficio a la població.

Recreació digital

El Mercat de la Cultura es convertirà en un espai multifuncional on es podran dur a terme actuacions musicals, teatrals i fires, entre altres activitats culturals. Aquesta iniciativa és una oportunitat per a la població de Roquetes d’accedir a una programació cultural variada, a més de donar una nova vida a l’espai del Mercat Municipal.

Recreació digital

La transformació del Mercat Municipal en el Mercat de la Cultura serà un gran impuls per a la vida cultural de la ciutat i, alhora, reforçarà la seva imatge com a destinació cultural de la comarca. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Roquetes busca fomentar la cultura i la participació de la població en les activitats locals, mentre es dinamitza l’espai del Mercat Municipal.

El nou espai estarà dissenyat per l’arquitecte local Jordi Barceló, i inclourà propostes culturals com actuacions musicals o teatrals, fires i altres activitats que dinamitzin la vida cultural de la ciutat. L’edifici es declararà bé cultural d’interès local per poder acollir-se a subvencions del Departament de Cultura i fer-ne la rehabilitació. El regidor de Cultura, Sisco Ollé, ha destacat que aquesta reforma permetrà donar suport i fer sinergies amb les entitats culturals que vulguin dinamitzar les seves activitats, així com amb les activitats de l’Ajuntament.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -