14.3 C
Amposta

Roquetes obri la primera llar d’infants pública i ja es poden fer les preinscripcions per al curs 24/25 [ÀUDIO]

Les famílies interessades poden presentar les seves sol·licituds fins al 21 de maig

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El municipi de Roquetes obri les portes de la primera llar d’infants pública que porta per nom ‘La Caramella‘. Aquesta encara està en construcció, però l’empresa constructora s’ha compromès a tenir-la acabada abans del setembre i, per tant, per al curs 2024/2025 ja estarà en marxa.

A més, el termini de preinscripció ja s’ha obert per tal que les famílies interessades presentin les seves sol·licituds, i s’estendrà fins al 21 de maig.

El nombre de places serà de 41, distribuïdes de la següent manera: 8 alumnes a I0, 13 alumnes a I1 i 20 alumnes a I2. L’Ajuntament oferirà el servei escolar gratuït per als alumnes d’I2 –subvencionat pel Departament d’Educació–, mentre que les classes d’I0 i I1 seran de pagament, i pròximament, s’informarà dels preus. Així mateix, el centre comptarà amb 1 director/a i 4 educadors/es. Aquestes setmanes també s’obrirà el procés per als professionals que vulguin estar al capdavant de la llar d’infants com són el lloc del director/a i administratius, i educadors corresponents.

La llar d’infants ‘La Caramella’ ha estat finançada al 50% pels Fons Next Generation, del Departament d’Educació, i disposarà d’una superfície total de 800 metres quadrats. L’equipament comptarà amb un edifici de 400 metres quadrats, on s’ubicaran tres aules, una per cada franja d’edat. Alhora, també hi haurà una sala polivalent, una cuina, una sala de direcció i tots els serveis necessaris.

Ivan Garcia, alcalde de Roquetes

Per a fer la preinscripció, les famílies interessades han d’emplenar aquest formulari i presentar-lo a través d’instància genèrica, mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament, a través d’aquest enllaç. Aquesta tramitació de presentació també es pot fer de manera presencial al registre general d’entrada de l’Ajuntament de Roquetes, en horari de dilluns a divendres, de 9 h del matí a 14 h de la tarde.

La documentació que s’ha d’adjuntar, a més de la presentació de la sol·licitud, és al següent:

  • DNI o NIE de tots els titulars de la custòdia de l’infant.
  • Llibre de família dels titulars i de l’infant o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • Si és el cas, la sentència ferma de separació, dissolució o nul·litat matrimonial.
  • El carnet de salut de l’infant.
  • Quan s’al·legui el lloc de treball del pare, mare, tutor/a al municipi de Roquetes: còpia del contracte laboral o un certificat emès a aquest efecte per l’empresa. En el cas de treballadors en el règim d’autònoms, es tindrà en compte el domicili acreditat a l’Agència Tributària i s’acredita amb una còpia del formulari de la declaració censal d’alta, modificació i baixa en el cens d’obligats tributaris (model 036 o 037).
  • Segons pertoqui, cal presentar la documentació que acredita el compliment dels criteris al·legats (situació familiar, criteri complementari).

Cal tenir en compte que només es valoraran les circumstàncies que s’acreditin documentalment.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -