14.3 C
Amposta

Roquetes inverteix 169.000 euros en dinamitzar l’economia local

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tere Moreso, regidora de Dinamització Econòmica de Roquetes, ha fet una valoració de les polítiques que s’han realitzat des del consistori per impulsar la reactivació econòmica i donar suport al comerç del poble. La regidora ha explicat que, per una banda, hi ha hagut el pla de suport al teixit comercial i de promoció del municipi i, per una altra, un pla de reactivació ocupacional.

Pel que fa a la reactivació ocupacional, l’any passat es van contractar tres persones en situació d’atur, dos agents cívics i un tècnic informàtic amb una inversió de gairebé 44.000 euros. Enguany s’han fet tres contractacions més, un agent cívic, un tècnic informàtic i un administratiu, amb una inversió de 48.500 euros. Per la seua bada, el pla de suport al teixit comercial, s’han dut a terme diferents accions per dinamitzar el comerç com la campanya “Compra a Roquetes”, una assessoria energètica, la campanya publicitària “Compra a casa”, la campanya “Comerços segurs”, l’exempció del pagament de la taxa d’ocupació de via pública als bars i restaurants, i també la realització de diferents cursos de formació, entre altres.

En total la inversió realitzada per dur a terme aquestes mesures ha estat, durant els dos anys de 169.172 euros, l’any 2020 de 84.392 euros i l’any 2021 de 84.780 euros.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -