14.3 C
Amposta

Roigé reitera a Argimon la necessitat d’executar l’ampliació de l’Hospital de Tortosa

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, s'ha reunit amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, per seguir treballant en les qüestions pendents al municipi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, ha acompanyat al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, en la seua visita a la ciutat aquest dimecres. Roigé ha insistit en la necessitat que té Tortosa i les Terres de l’Ebre de disposar d’un hospital de referència amb totes les condicions. Per aquest motiu, ha demanat al conseller la major celeritat per fer possible l’ampliació del centre. “Cal que s’actue ja per fer possible esta ampliació. És un projecte molt important i cal que l’ampliació siga efectiva”, ha dit Roigé.

Per una banda, l’alcaldessa ha explicat que a l’última comissió tècnica van quedar resoltes diverses qüestions relacionades amb el projecte d’ampliació. Una d’aquestes, la reubicació del dipòsit d’aigua en un solar d’equipaments de la zona del Parc Nivera. Per altra banda, Roigé i Argimon han tractat altres qüestions que afecten el municipi, com ara la construcció del nou consultori de Jesús i el paper de la Clínica Terres de l’Ebre i de l’hospital de la Santa Creu de Jesús, dos equipaments municipals, per seguir mantenint la col·laboració amb Salut tal com ha passat durant la pandèmia.

L’alcaldessa i el conseller han analitzat la possibilitat de crear uns estudis de medicina al Campus Terres de l’Ebre de la URV, “molt necessaris per seguir portant talent al territori”, ha afegit l’alcaldessa. Coincidint amb la visita a Tortosa, també han visitat el nou accelerador lineal ubicat a l’hospital de la Santa Creu.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -