14.3 C
Amposta

Roig: “No entenc la deixadesa de l’alcaldessa davant la situació de perill que suposa el mal estat del drenatge de la C12”

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

El regidor socialista Enric Roig va preguntar a la Comissió Informativa d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tortosa quines accions i solucions té previst el govern per solucionar i treure el perill causat per l’estat del drenatge del col·lector de la C12 al seu pas pel costat de la Via Verda.

Roig ha insistit en aquest tema ja que “els veïns estan preocupats perquè hi ha un clar perill en tant en quant a alguns forats hi cap una persona i, a més, hi ha una part també afectada que està destinada a horts urbans. Per tant calen solucions de manera immediata.”

La resposta de l’alcaldessa va ser que al servei de Carreteres de la Generalitat ja estaven al corrent i que ja contactarien amb els propietaris afectats. En canvi va reconèixer que els problemes que hi havia a la finca on es troba el nou aparcament per als usuaris del complex esportiu, fruit d’una cessió del terreny a l’Ajuntament, ja ha estat solucionats per la seva part.

“La nostra pregunta és, què passa amb la resta de propietaris afectats? I amb els usuaris dels horts urbans que també es troben afectats? És aquesta la preocupació del govern pels problemes dels tortosins i tortosines? Això si, inauguracions, anuncis del nou espai als terrenys del club de rem, i rodes de premsa per explicar que ara faran allò que no han fet en 12 anys, no en falten” ha manifestat Roig.

Recordem que aquests problemes van ser denunciats pel grup municipal del PSC el passat divendres en roda de premsa i van presentar dos escrits a l’Ajuntament i al Delegat del Govern per demanar solucions.

Davant d’aquesta deixadesa, el regidor ha manifestat que continuaran exigint que es prenguin les mesures necessàries per evitar el perill i solucionar els forats, els esfondraments i els altres problemes apareguts.

Per Roig “sembla lamentable l’actitud del govern. Els veïns esperen i es mereixen una resposta, uns veïns que no han estat només un, sinó que ho ha denunciat en nom de tots.” L’edil socialista ha tornat a insistir en que “si no són capaços de controlar aquest drenatge i solucionar els problemes apareguts, com ens hem de fiar del soterrament de la C12 que defensen?” “Cal resoldre els problemes del dia a dia i de tots i totes per igual” ha reblat Roig.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -