14.3 C
Amposta

Retornen al CAP Baix Ebre les especialitats que havien estat traslladades al CAP Roquetes

Dilluns 5 d’octubre tornen les especialitats de la gerència territorial de Institut Català de la Salut (ICS) Terres de l’Ebre d’anestesiologia, oftalmologia i aparell digestiu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Durant el dilluns i el dimarts a la tarda les urgències d’adults i pediatria del CAP Roquetes s’atendran al CAP Baix Ebre

A partir del dia 5 d’octubre, retorna al CAP Baix Ebre l’activitat de les consultes de les especialitats de la gerència territorial de l’ICS Terres de l’Ebre que van traslladar-se al CAP Roquetes el passat mes de març.

Aquestes especialitats són les d’anestesiologia, oftalmologia i aparell digestiu. Pel que fa a les consultes de tractament del dolor, aquestes estan ubicades a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta des del mes de setembre.

Així mateix dilluns també entrarà en funcionament el nou espai de l’ASSIR en el qual s’hi ha realitzat obres de millora.

Pel que fa al CAP Roquetes, indicar que dilluns 5 d’octubre i dimarts 6 d’octubre a la tarda les urgències d’adults i pediàtriques s’atendran al CAP Baix Ebreper necessitats del servei.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -