14.3 C
Amposta

Retiren lots de botifarres i bull afectats pel bacteri de la listèria

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Agència de Salut Pública de Catalunya ha emès una alerta per la presència del bacteri “Listeria monocytogenes” en diversos productes càrnics elaborats a l’empresa Embotits d’Oix, de l’Alta Garrotxa, que distribueix els seus productes arreu del territori català.

Els productes afectats són diversos lots de botifarra d’ou, botifarra negra, botifarra de fetge, botifarra all i julivert i bull blanc, aliments tractats amb calor durant el procés. Els lots implicats són els següents: 2106, 2107, 2108, 2109, 2110, 2111, 2112, 2113 i 2114.

L’Agència de Salut Pública ha obert una investigació, ja ha procedit a retirar els productes del mercat i demana a aquells que n’hagin comprat i en tinguin a casa que evitin consumir-ne i retornin els productes al punt de compra.

En el cas d’haver consumit algun d’aquests productes i presentar símptomes compatibles amb la listeriosi (vòmits, diarrea o febre), les autoritats sanitàries recomanen anar a un centre de salut.

No s’ha confirmat cap cas associat a aquesta alerta a la resta d’Espanya. Els productes afectats s’han distribuït exclusivament a Catalunya.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -