14.3 C
Amposta

Remsa cedeix la imatge del seu patrocini del Bàsquet Cantaires Femení al projecte Emma

El logotip de la flamenca del projecte Emma acompanyarà Les Cantaires de bàsquet en els seus partits i entrenaments

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La implicació de l’empresa Remsa en projectes d’arreu del territori es fa palesa amb els seus patrocinis a iniciatives i projectes socials i culturals. I, en el marc de la seva acció solidària, Remsa ha escollit el projecte Emma, per la investigació en càncer de mama, perquè sigui el logo d’aquest projecte el que llueixi en el seu lloc, com a entitat patrocinadora del Bàsquet Cantaires Tortosa.

Remsa, amb aquesta iniciativa, vol donar un important impuls al projecte Emma, posant la imatge més coneguda del projecte en diferents espais d’on entrenen i juguen els seus partits de bàsquet l’equip femení del Cantaires. També es modificarà el nom de l’equip, el qual passarà a anomenar-se oficialment “Projecte Emma Bàsquet Cantaires Femení”.

“Donar aquesta visibilitat al projecte ajudarà, sens dubte, a què moltes més persones coneguin el projecte i vulguin sumar-s’hi. Aquesta és la nostra aportació: fer més visible un projecte tan important i necessari com és la investigació en càncer de mama; un projecte que s’està desenvolupant a les Terres de l’Ebre i que tindrà una transcendència molt més enllà del nostre territori.” El president del Club Bàsquet Cantaires, Joan Reverté, ha volgut agrair la implicació de Remsa en aquest i altres projectes de l’entitat. També ha remarcat que “per nosaltres és tot un orgull poder portar el nom del Projecte Emma. Esperem correspondre amb tots els nostres mitjans disponibles per fer el màxim de difusió, a un públic molt divers incloent als joves, i arribant a l’objectiu final que és aconseguir el finançament d’aquest projecte”.

La presentació de la cessió de patrocini s’ha dut a terme a l’Ajuntament de Tortosa, amb la presència de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el director general de Remsa Memorial, Fernando Muiño, el president del Bàsquet Cantaires, Joan Reverté, i per part de l’Institut Català de la Salut a les Terres de l’Ebre, el gerent territorial, Carlos Tobar i el coordinador de recerca, Dr. Carlos López.

El projecte Emma, és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre. Va començar la seva campanya de presentació el mes de gener, topant-se de ple amb la Covid-19, que va obligar a aturar-la. Tot i això, han estat nombroses les iniciatives que han continuat sorgint per ajudar a Emma, i una d’elles és aquesta de l’empresa Remsa.

El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per continuar desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d’aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -