14.3 C
Amposta

Recreació i paisatge esportiu durant la pandèmia, protagonistes de la 5a Edició Expofoto EUSES TE

El més vist

- Advertisement -
Esport i pandèmia. Dues realitats que han conviscut de manera més o menys confrontada durant els últims 12 mesos. Aquesta ha estat la temàtica escollida per al ja tradicional concurs de fotografia que organitza EUSES TE dins el marc de l’assignatura de 4t curs del Grau en CAFE Recreació, oci i Turisme, a càrrec dels professors Ramon Cuadrat i Juanan Fernández. L’activitat, que ha dut per títol “Recreació i paisatge esportiu durant la pandèmia COVID19”, ha donat com a resultat 11 fotografies realitzades pels estudiants d’aquesta assignatura, que aquest passat dijous 11 de març s’han pogut veure al hall del centre d’EUSES TE a Amposta, on s’ha celebrat l’Expofoto EUSES TE i la posterior entrega de premis.
Els guanyadors d’aquesta 5a edició han estat Joan Gauxachs, qui ha obtingut el primer premi amb “La paret de casa meva, un gran rival”, Julià Rubí, qui s’ha emportat el segon amb “Abraçada”, i per últim Jordi Boyer, qui s’ha alçat amb el tercer premi amb “Pandèmia Bike”.
A l’acte hi han assistit el Sr. Adam Tomàs, Alcalde d’Amposta, la Sra. Núria Marco, Regidora d’Educació, i la Dra. Cinta Espuny, Representant Territorial d’Esports a les Terres de l’Ebre i professora del Grau en CAFE, acompanyats de Xavier Nadal, director d’EUSES TE i de Ramon Cuadrat, professor, a més de tots els participants en el concurs i altres estudiants del grau que s’hi han acostat per veure el treball dels seus companys. En els parlaments s’ha posat en valor la necessitat de l’esport en temps de pandèmia com a motor de salut física i mental, i com els autors de les fotografies han copsat les seves sensacions vers aquesta realitat.
Les 11 fotos passaran a la col·lecció de l’Escola, que aplega tots els treballs participants de les edicions passades i que s’exposa de manera permanent al centre.
Redacció- Ll. F
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -