14.3 C
Amposta

Ramon Bel, regidor d’Amposta, viu amb emoció i respecte el concert de Love of Lesbian

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest passat dissabte dia 27 de març 5.000 persones van poder gaudir d’un concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi de Barcelona, sota la iniciativa “Festivals per la Cultura Segura”. Una de les persones participants va ser Ramon Bel, regidor de l’Ajuntament d’Amposta, qui va explicar just abans del concert que estava allí “perquè crec que la cultura és segura i crec en ella. Vull aprendre com poder adaptar la situació que estem vivint a la cultura del nostre territori”.

Per altra banda, aquest dilluns, Bel ha explicat a la redacció d’Imagina Ràdio que “va ser una experiència molt positiva i al mateix temps de molta responsabilitat”. Expressa que va sentir “emoció”, però al mateix temps “respecte”: “La gent del meu costat tenia la mateixa sensació que jo, una sensació estranya de notar al cos allò que feia més d’un any que no teníem”. El regidor explica que aquest assaig “servirà per afavorir la música en directe, però també penso que cal anar molt a poc a poc” i creu que l’assaig “s’ha fet en el moment adequat” i que l’organització “va ser de deu”, “tot supercontrolat i la gent estàvem molt conscienciats en com s’havien de fer les coses”.

Cal recordar que tots els seus assistents van haver de superar un test d’antígens a l’Apolo, Luz de Gas, Razzmatazz i al Sant Jordi. L’actuació va començar mitja hora més tard del previst per la dificultat d’introduir a tothom de manera esglaonada al Palau Sant Jordi. “Festivals per la Cultura Segura” han destacat el civisme i l’emoció al concert en un comunicat posterior, on també han explicat que tindran dades concloents el dia 10 d’abril i després de contrastar-les amb el Departament de Salut comunicaran els resultats obtinguts. A partir d’aquest moment, han afegit, caldrà seguir treballant conjuntament amb les institucions per establir solucions i noves metodologies per fer viables els grans esdeveniments de música en directe. “Seguirem aquesta línia de treball conjunt proposant noves accions de futur per generar espais segurs”, han indicat.

El públic del concert pilot de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi durant l’actuació, el 27 de març del 2021. ACN

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -