14.3 C
Amposta

Quatre positius més per coronavirus a les Terres de l’Ebre i la xifra total se situa en 210

En les últimes hores també s'han detectat 74 possibles casos d'infecció de coronavirus, situant la xifra a 2.750

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins ara hi ha hagut un total de 210 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2 a les Terres de l’Ebre. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR). D’altra banda, hi ha un total de 2.750 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas. Del total de casos acumulats, fins ara han mort a un centre hospitalaripositiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 10 persones.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 3.911 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 518. A més, del nombre total de positius arreu del país, 8.940 són professionals sanitaris, mentre que 4.745 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 118 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 16 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 665 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 42 persones fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 7 han mort a una residència, cap a un centre sociosanitari i 7 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -