14.3 C
Amposta

PSC i Entesa Podem aniran plegats a les municipals de Roquetes

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
F.R.- El PSC i Entesa Podem, han informat, mitjançant roda de premsa, l’acord assolit per a presentar una candidatura conjunta a les properes eleccions municipals del 26 de maig de 2019. Representants d’aquestes formacions polítiques, Pere Romagosa (PSC) i Josep Bertomeu (EPR), han donat a conèixer les principals línies d’actuació del programa.

- Advertisement -

El primer secretari del PSC a Roquetes ha destacat que aquest acord s’ha portat a terme mitjançant propostes compartides entre les quals es troba, millorar la qualitat de vida, amb la creació d’habitatges socials, millorar les polítiques d’ocupació, i promovent plans d’igualtat entre homes i dones.

D’altra banda, el portaveu d’Entesa, Josep Bertomeu ha valorat positivament aquest acord “ja que està basat en propostes claus de futur”.

Bertomeu, ha senyalat que es tracta de millorar la ciutat per afavorir els col·lectius vulnerables, els problemes socioeconòmics i l’empobriment de la població. Una candidatura oberta a les persones, als col·lectius i a les organitzacions que comparteixen aquests plantejaments. “El nostre compromís és treballar pel poble, per a tots i totes”, han coincidit en assenyalar.

Ambdós han reafirmat la voluntat de continuar treballant per una amplia confluència de forces d’esquerra amb l’objectiu de conformar una alternativa social y progressista. També com a resposta a la involució democràtica que defensen les dretes.

Un programa al que no han deixat d’incloure, “la regeneració industrial, un comerç de proximitat i un model de turisme sostenible”, clau per enfortir l’economia del territori, segons ha manifestat, Pere Romagosa.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -