14.3 C
Amposta

Protecció Civil homologa 10 plans d’emergències a les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Comissió Permanent de Protecció Civil de Catalunya ha homologat aquest dijous 37 plans locals de protecció civil. A banda s’ha actualitzat un pla que actualment ja està en vigor. També s’han homologat 74 Plans d’Autoprotecció (PAU) d’instal·lacions municipals, esdeveniments i instal·lacions d’empreses privades. Les demarcacions de les Terres de l’Ebre i de Tarragona són on se n’han aprovat més, amb 10 homologacions cadascuna.

Pel que fa als PAU, per demarcacions se n’han homologat 42 a Barcelona, 12 a Tarragona, 10 a Girona, 5 a la Catalunya Central i 5 a Lleida.

Els PAU serveixen per persones, empreses, entitats i organismes que fan activitats que poden generar situacions de greu risc col·lectiu, així com les activitats, els centres i les instal·lacions que poden resultar afectats de manera especialment greu per aquestes situacions. Aquests ens estan obligats a adoptar mesures d’autoprotecció, i a mantenir els mitjans personals i materials necessaris per a afrontar situacions de risc i d’emergènci
A la reunió d’avui hi han estat presents, entre altres, el director del CAT112, Joan Delort; el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Manel Pardo; el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Eliseu Vilaclara; el director d’Agents Rurals, Marc Costa Trachsel; el gerent del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Antoni Encinas, i el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, Pere Palacín.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -