14.3 C
Amposta

Presenten el cicle formatiu del Circuit d’Emprenedoria Ciutat de Tortosa que arrancarà el 24 de gener

L'oferta formativa inclou un total de sis sessions que són impulsades per l'Ajuntament amb la col·laboració d'institucions, centres de formació i entitats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un total de sis càpsules formatives formen el cicle del Circuit d’Emprenedoria Ciutat de Tortosa que arrencarà el pròxim 24 de gener i s’allargarà fins al mes de juny. Una oferta formativa que pretén potenciar la creació de noves iniciatives empresarials i que impulsa l’Ajuntament de Tortosa amb la col·laboració d’institucions, centres de formació i entitats de les Terres de l’Ebre: Baix Ebre Innova, la Cambra de Comerç, la URV, l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, Fundació Gentis i Institut de l’Ebre. Avui el regidor d’Acció Cívica i Comunitària, Víctor Grau; la regidora de Promoció Econòmica, Pilar Caballé i representants de les diferents entitats col·laborades, han presentat l’oferta formativa.

“El Circuit d’Emprenedoria aglutina diferents propostes formatives i de capacitació per promoure l’emprenedoria amb l’objectiu de crear un itinerari compartit i únic al municipi”, ha explicat el regidor d’Acció Cívica i Comunitària. Pel que fa al primer dels cursos tindrà lloc el 24 de gener i serà una sessió dedicada als estudis de viabilitat i pla d’empresa, que tindrà lloc al viver d’empreses Baix Ebre Innova. En total es duran a terme sis sessions formatives de diferents temàtiques i en diferents espais obertes a qualsevol emprenedor/a. “Es tracta de píndoles curtes i molt pràctiques”, ha manifestat Caballé.

A més del pla d’empresa, el Circuit d’Emprenedoria abordarà altres temàtiques com la firma digital; la gestió administrativa dels ajuts i subvencions; les vies de finançament; la facturació, deduccions, impostos i obligacions i comunicació i màrqueting. Cada mes es durà a terme un curs fins al mes de juny. Per tal d’inscriure’s a qualsevol dels cursos cal fer-ho a través de la web circuitemprenedoria.cat.

El Circuit d’Emprenedoria Ciutat de Tortosa és una iniciativa de l’Ajuntament de Tortosa amb la col·laboració de Baix Ebre Innova, la Cambra de Comerç, la URV, l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, la cooperativa FITES, la Fundació Gentis i l’Institut de l’Ebre.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -