14.3 C
Amposta

Presentació del programa “Llança’t” a Alcanar per promoure un estil de vida actiu i saludable

Els interessats en participar en aquest programa poden dirigir-se avui, 18 de març, als Serveis Agraris a les 18 h

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta tarda, a les 18 h, als Serveis Agraris d’Alcanar, es presentarà el programa “Llança’t”, una iniciativa destinada a promoure un estil de vida saludable i a reactivar els espais de salut municipals. A través d’aquest programa, es oferiran sessions gratuïtes d’activitat física als parcs de salut del municipi, amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’exercici físic regular entre la població.

El programa “Llança’t” compta amb un procés de selecció, mitjançant un qüestionari, per determinar els participants idonis per a les sessions. Les sessions, que seran dirigides per professionals del sector especialitzats en activitat física adaptada i prescripció de l’exercici físic per a la gent gran, tindran una durada de 5 mesos, d’abril a maig, amb una pausa durant l’estiu i la represa de les activitats a partir del mes de setembre.

Segons ha declarat Axel Sorolla, regidor d’esports de l’Ajuntament d’Alcanar, aquesta iniciativa està especialment dirigida a la gent gran sedentària, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida mitjançant la pràctica d’exercici físic regular. “Amb aquesta acció, no només es busca promoure la salut física sinó també l’aspecte social i emocional del col·lectiu”, ha afegit Sorolla.

Els interessats en participar en aquest programa poden dirigir-se avui, 18 de març, als Serveis Agraris a les 18 h, on es proporcionarà una explicació més detallada del programa i es donaran les instruccions per inscriure-s’hi.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -