14.3 C
Amposta

Presentació de ‘La Maleta Lila’, projecte de sensibilització social sobre la igualtat i la lluita contra la violència de gènere

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Maleta Lila sorgeix amb l’objectiu de sensibilitzar a la població en general i en especial els infants i persones joves sobre la importància de la igualtat, la no discriminació i la lluita contra la violència i altres temes vinculats. S’adreça a tot l’alumnat i a totes les persones adultes de la Terra Alta i, mitjançant la lectura i el joc, vol fer reflexionar i debatre conjuntament qüestions com els rols de gènere, la violència masclista i l’abús sexual, entre d’altres.

La Maleta Lila és un projecte del Consell Comarcal de la Terra Alta a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i compta amb la col·laboració del Servei Educatiu Terra Alta del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. La iniciativa està finançada per l’Institut Català de les Dones, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, dins el Pacte d’Estat contra la violència masclista.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -