14.3 C
Amposta

Peníscola està elaborant el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En aquests moments l’Ajuntament de Peníscola està elaborant el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) del municipi, amb l’objectiu de millorar la mobilitat urbana, amb criteris de sostenibilitat, per tal de garantir un ambient sa on es pugui caminar i pedalejar per itineraris accessibles, segurs i atractius; i on es redueixi i es racionalitzi l’ús del vehicle privat, per reduir consegüentment la contaminació, les emissions de gasos d’efecte hivernacle i el consum d’energia.

Per una altra banda, el PMUS pretén millorar el transport públic, amb l’objectiu d’augmentar el nombre d’usuaris i desplaçaments, a les destinacions laborals, educatives, sanitàries i d’oci.

Aquesta setmana s’ha convocat el tercer taller, en el qual s’ha convocat els grups polítics i entitats locals, així com la ciutadania en general, mitjançant una convocatòria pública en els canals oficials municipals, per posar en comú el diagnòstic i document sobre el qual s’està treballant i un breu resum de les actuacions a realitzar per millorar la mobilitat a Peníscola.

El Pla compta amb el finançament dels fons FEDER, del Fons Social Europeu, així com amb finançament de l’administració local, al cinquanta per cent.

Redacció – D. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -