14.3 C
Amposta

Paüls demana celeritat a les administracions en la convocatòria d’ajuts per reparar els danys del temporal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Paüls ha intensificat la feina les darreres setmanes per pal·liar els danys ocasionats pel temporal Gloria al municipi, que va afectar principalment la xarxa de camins rurals, murs i un tram de carrer i que han estat valorats amb un cost de 130.000 euros. Concretament, s’ha dut a terme una inversió de 75.000 euros. “Hem fet un esforç important i ja hem realitzat actuacions per restablir el màxim possible la normalitat, però fins que no disposem de les resolucions de les subvencions per part de les administracions supramunicipals no podrem continuar actuant, ha manifestat l’alcalde de Paüls, Enric Adell.

Fins ara l’única administració que ha aprovat la convocatòria d’ajuts pel temporal Gloria i que ben aviat publicarà els ajuts ha estat la Diputació de Tarragona. “Esperem que aquesta vegada la resta d’administracions supramunicipals agilitzen els tràmits i aproven els ajuts aquest 2020 perquè si no és així, els ajuntaments no podrem continuar reparant camins”, ha lamentat Adell, que ha recordat que fa només una setmana es van publicar les bases dels ajuts pels aiguats de l’octubre del 2018, uns ajuts que van ser aprovats en consell de ministres el novembre del 2018.

La millora de la xarxa de camins rurals és una prioritat pel govern municipal de Paüls, tant per facilitar l’accés a les seues finques a la pagesia com per dinamitzar turísticament el municipi. “És necessària una inversió molt potent per restablir la xarxa de camins, un municipi petit com Paüls no pot assumir-ne el cost i si no s’arrangen, ens perjudicarà”, ha dit l’alcalde de Paüls.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -