14.3 C
Amposta

Organitzen una trobada de joves de les Terres de l’Ebre que viuen fora i no han tornat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des de la Coordinació de Joventut de Terres de l’Ebre han realitzat una enquesta sobre el repoblament, despoblament i arrelament a les Terres de l’Ebre. A l’enquesta s’han representat quatre grups de persones: els joves que sempre han viscut a Terres de l’Ebre, els joves que han marxat del territori i han tornat, els que venen a viure a Terres de l’Ebre i no hi han viscut mai, i els que han marxat i no han tornat. El proper dissabte 29 de febrer tindrà lloc la trobada amb el el grup que viu fora de les Terres de l’Ebre i no ha tornat. Concretament es durà a terme al Centre Cívic Casa Golferichs, a la Gran Via de les Corts Catalanes, número 491, de Barcelona, de 10.30 a 13.30 h.

L’objectiu de la jornada és posar en comú la visió sobre les causes del despoblament del territori, per tal de contribuir a trobar mecanismes que ajudin a revertir la situació actual. Aquest procés d’anàlisi finalitzarà en una jornada el 7 de març a Paüls i forma part d’un programa que es duu a terme arreu del país.

Des de la Coordinació de Joventut de Terres de l’Ebre animen a la joventut a inscriure’s i participa-hi. Aquesta jornada està organitzada per la Coordinació Territorial i compta amb la col·laboració de la Diàspora Ebrenca.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -