14.3 C
Amposta

Onze municipis de les Terres de l’Ebre continuen sense registrar cap cas de coronavirus

El mapa no mostra les dades de Prat de Comte sent municipi de menys de 200 habitants i el Montsià continua sent la comarca de Catalunya menys afectada

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Generalitat de Catalunya a través de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) ha realitzat un mapa per municipis on es mostren els casos de coronavirus confirmats per una prova de laboratori i, alhora s’ha pogut identificar la seua zona de residència. Segons diu la informació del mateix mapa d’AQuAS, les dades s’actualitzen, com a mínim, dues vegades al dia, l’última ha estat avui mateix, 7 de juliol a les 06.20 hores.

La comarca de la Terra Alta amb un total d’11.490 habitants, registra un total de 13 positius acumulats de coronavirus per prova de laboratori i 479 casos sospitosos acumulats. Els positius per 10.000 habitants se situen en 12,12.

La Ribera d’Ebre amb un total de 21.865 habitants, registra 59 positius acumulats de coronavirus per prova de laboratori i 914 casos sospitosos. Els positius per 10.000 habitants se situen en 26,40, sent la comarca ebrenca més afectada.

El Montsià amb un total de 67.436 habitants, registra un total de 68 positius de coronavirus per prova de laboratori i 2.376 sospitosos. Els positius per 10.000 habitants se situen en 9,86, sent la comarca ebrenca menys afectada pel coronavirus i també de tot Catalunya, ja que la segona en l’àmbit català és la Terra Alta i la tercera el Priorat.

La comarca del Baix Ebre amb un total de 77.596 habitants, registra 188 positius de coronavirus per prova de laboratori i 3.113 casos sospitosos. Els positius per 10.000 habitants se situen en 12,65.

A les Terres de l’Ebre hi ha onze municipis que no registren cap cas de coronavirus en aquests moments i aquests són: Arnes, el Pinell de Brai i Bot a la Terra Alta, tot i que el mapa no mostra les dades de Prat de Comte sent un municipi de menys de 200 habitants, per una qüestió de protecció de dades. A la Ribera d’Ebre l’únic municipis sense cap cas és Riba-roja d’Ebre. Al Montsià són Mas de Barberans, Godall i Masdenverge. I al Baix Ebre són Alfara de Carles, Benifallet, Tivenys i el Perelló.

Es pot consultar les dades actualitzades del coronavirus de la resta de municipis aquí.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -