14.3 C
Amposta

Oli solidari, un nou projecte amb la participació de la Cooperativa Falset Marçà

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Oli solidari és el nou projecte al qual participa la Cooperativa Falset Marçà. L’oli Ètim serà també oli d’engranatge per al Quiròfan de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia pel Mount Meru Hospital – Arusha. Amb la compra d’aquest oli solidari es pot participar també en la construcció d’esperança, salut, benestar i solidaritat. L’oli va presentat en una botella de 75 centilitries i té un preu de 10 euros.

Disponible a les agrobotigues de la Cooperativa Falset i Marçà i online: https://www.etim.cat/ca/noticia/oli-de-tanzania

Kili Clinicians és una associació de professionals de la salut que té com a objectiu oferir suport assistencial, docent i investigador al nord de Tanzània. Des de 2009 estem vinculats amb la Kilimanjaro Christian Medical University College i el Kilimanjaro Christian Medical Centre – Moshi.

L’oli d’oliva verge extra de la Cooperativa Falset Marçà és un imprescindible de la dieta mediterrània i de l’alimentació saludable sense fer cap renúncia als plaers culinaris. El zel en la recol·lecció de l’oliva arbequina i un procés d’elaboració ràpid, alhora que respectuós amb el fruit, que permeten posar a les taules un oli verge extraexcepcional, brillant, fresc i afruitat.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -