14.3 C
Amposta

Oli solidari, un nou projecte amb la participació de la Cooperativa Falset Marçà

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Oli solidari és el nou projecte al qual participa la Cooperativa Falset Marçà. L’oli Ètim serà també oli d’engranatge per al Quiròfan de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia pel Mount Meru Hospital – Arusha. Amb la compra d’aquest oli solidari es pot participar també en la construcció d’esperança, salut, benestar i solidaritat. L’oli va presentat en una botella de 75 centilitries i té un preu de 10 euros.

Disponible a les agrobotigues de la Cooperativa Falset i Marçà i online: https://www.etim.cat/ca/noticia/oli-de-tanzania

Kili Clinicians és una associació de professionals de la salut que té com a objectiu oferir suport assistencial, docent i investigador al nord de Tanzània. Des de 2009 estem vinculats amb la Kilimanjaro Christian Medical University College i el Kilimanjaro Christian Medical Centre – Moshi.

L’oli d’oliva verge extra de la Cooperativa Falset Marçà és un imprescindible de la dieta mediterrània i de l’alimentació saludable sense fer cap renúncia als plaers culinaris. El zel en la recol·lecció de l’oliva arbequina i un procés d’elaboració ràpid, alhora que respectuós amb el fruit, que permeten posar a les taules un oli verge extraexcepcional, brillant, fresc i afruitat.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Controlat l’incendi forestal entre Vinebre, Garcia i la Torre de l’Espanyol

A les 21.27 hores d'aquest diumenge a la nit, els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi forestal que, des d'aquesta matinada...

Es realitzen 260 PCR al CAP de Roquetes en el primer dia de cribratge als treballadors de PADESA

Avui dissabte s’ha realitzat la primera jornada de cribratge entre els treballadors del centre de produccióPADESA al CAP de Roquetes. La participació en el...

L’ebrenc Eric Pastor guanya la medalla de plata al campionat d’Europa juvenil

Eric Pastor, remer del CR Tortosa, ha aconseguit, juntament amb el seu company Juan Palomino, remer del Labradores de Sevilla, la medalla de plata...

Estabilitzat l’incendi a Vinebre originat aquesta matinada a la zona de l’ermita de Sant Antoni

A les 05.30 h d’aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi de vegetació forestal a la zona de l’ermita...

Miquel Sàmper: “Ara no toca celebrar noces o comunions”

El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Sàmper, ha advertit que qualsevol Comunitat autònoma corre el risc de posar-se al mateix nivell...
- Anunci -
- Anunci -