14.3 C
Amposta

Obren la convocatòria per premiar projectes turístics innovadors de les Terres de l’Ebre

El Patronat de Turisme de la Diputació convoca una nova edició del Premi Jordi Cartanyà que reconeix projectes innovadors, creatius i sostenibles

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Premi Jordi Cartanyà, que convoca cada any el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, ja té obert el període de recepció de propostes per a l’edició d’aquest 2022. El guardó distingeix projectes turístics del sector privat de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, per tal de contribuir a fomentar el seu esperit emprenedor. Amb una dotació global de 30.000 euros el premi consta de tres categories, que poden reconèixer fins a dos projectes guanyadors cada una:

  • Millor proposta innovadora i creativa que contribueixi a un desenvolupament turístic sostenible atenent els objectius de desenvolupament sostenible de l’Organització Mundial del Turisme.
  • Millor proposta de solucions tecnològiques per a la comercialització turística.
  • Millor proposta per a la creació de nous productes de turisme experiencial.

Cada categoria té una dotació econòmica de 10.000 euros, 5.000 euros per cada un dels projectes que reconeixerà. Hi poden optar projectes que despleguin els seus efectes en l’àmbit territorial de les marques turístiques Costa Daurada o Terres de l’Ebre, que s’hagin iniciat durant l’any 2022 i que es vinculin amb les categories convocades.

El termini per presentar projectes al Premi Jordi Cartanyà 2022 finalitzarà el pròxim 22 de setembre. A la nova Guia de Serveis de la Diputació hi ha tota la informació referent a aquest guardó.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -