14.3 C
Amposta

Oberta la convocatòria del 17è Premi de Recerca a Batxillerat “Ciutat d’Amposta”

El guardó tornarà a reconèixer el millor treball de recerca sobre qualsevol tema relacionat amb la millora del coneixement de la ciutat, de la comarca o de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament, conjuntament amb l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià, convoquen el XVII Premi de Recerca a Batxillerat “Ciutat d’Amposta” per aquest 2024. El guardó tornarà a reconèixer el millor treball de recerca sobre qualsevol tema relacionat amb la millora del coneixement de la ciutat, de la comarca o de les Terres de l’Ebre, mentre que els treballs es poden presentar fins al 28 de juny.

El Premi de Recerca a Batxillerat té com a finalitat promoure la curiositat i la recerca científica entre els estudiants, concretament entre l’alumnat de segon de Batxillerat. S’hi poden presentar totes les persones que estiguin cursant segon de Batxillerat en qualsevol centre educatiu d’Amposta o de fora del municipi, en el cas que s’imparteixi una modalitat que no es realitzi a la ciutat. Quant als treballs, s’han d’haver presentat durant el curs acadèmic 2023-2024 i ser obres originals, escrites en català i tenir el vistiplau explícit de la direcció de l’Institut.

El treball més ben valorat pel jurat obtindrà un premi de 400 euros, mentre que hi haurà un accèssit opcional de 200 euros. A més, els treballs guardonats s’editaran en paper.

Es poden consultar les bases completes del premi i presentar la sol·licitud a la web de l’Ajuntament.

Cartell del XVII Premi de Recerca a Batxillerat “Ciutat d’Amposta”

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -