14.3 C
Amposta

Núria Mulet encapçalarà la candidatura Som Bot a les eleccions municipals del maig

S'ha constituït aquesta candidatura sota el paraigües de Movem Terres de l’Ebre amb la qual volen articular "una alternativa" de govern al poble

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un grup de persones de Bot (Terra Alta), principalment joves i amb diversitat de perfils, ha començat a treballar per impulsar una llista electoral de cara a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Es tracta d’un col·lectiu d’entre 23 i 55 anys format per un nucli de vuit persones amb diversos perfils professionals que estarà encapçalat per Núria Mulet Mulet, ambientòloga. La intenció d’aquesta nova formació política, que es presentarà sota el paraigua de Movem Terres de l’Ebre, és articular “una alternativa de govern capaç d’obrir-se a la participació ciutadana per generar un impuls col·lectiu que permeti aprofitar les oportunitats del municipi de la Terra Alta”.

“Volem treballar per canviar la forma de gestió municipal, posant més cura en recollir les diverses sensibilitats, inquietuds, propostes, necessitats, etc., volem generar una estructura que facilite la participació i presa de decisions compartida”, afirma el grup impulsor. “Volem treballar honestament, creant espais per poder passar comptes amb els veïns i veïnes sobre les tasques dutes a terme, els pendents, els pressupostos invertits, el temps dedicat per part del govern local a les diverses tasques”, afegeixen.

Per altra banda, afirmen que “durant els darrers anys han aparegut oportunitats a la zona que no s’estan aprofitant prou. En aquest sentit, pensem que després de 4 legislatures liderades pel mateix alcalde, és necessària una renovació”. I és que sostenen que la situació del poble és “crítica”, com ho és gran part del món rural. “Això no només té a veure amb la gestió de l’ajuntament, per la qual cosa creure que només un canvi en el grup de persones que formen la junta de govern pot revertir la situació seria ingenu o agosarat”, admeten.

Per això apel·len a la responsabilitat del veïnat per tal que s’involucrin en diversos projectes, grups de treball o comissions que siguin convenients. “La gestió municipal suposa diversitat d’àrees a treballar i la falta de dotació tant tècnica com econòmica la dificulten, per això, pensem que cal implicar el màxim nombre de persones des del principi. Perquè som conscients que cal aprofitar la intel·ligència col·lectiva que podem generar entre totes”, conclouen.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -