14.3 C
Amposta

Nou itinerari adaptat al Parc Natural del Delta de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles, acompanyat de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, inaugura demà dimecres, 31 de juliol, un itinerari de bosc de ribera adaptat a persones amb mobilitat reduïda, habilitat a la finca dels Ullals de Baltasar, al Parc Natural del Delta de l’Ebre. L’acte tindrà lloc a les 10:30 hores als Ullals de Baltasar.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre està treballant per millorar l’accessibilitat als seus equipaments i dotacions. Un dels seus objectius prioritaris és adaptar totes les infraestructures i equipaments existents, que tècnicament siguin possibles i que siguin de la seva competència, per millorar-ne l’accessibilitat, així com integrar aquest concepte a tots els projectes nous. El Delta de l’Ebre és un espai natural amb uns grans valors paisatgístics, ambientals i socioculturals, la qual cosa afavoreix i obre oportunitats d’ús educatiu i recreatiu. És competència del Parc planificar i gestionar l’ús públic del conjunt de l’espai natural protegit, per garantir-ne principalment la protecció, però al mateix temps afavorir el gaudi, el coneixement i la sensibilitat ambiental dels usuaris del Parc.

S’estan implementant actuacions per garantir l’accessibilitat de tots els col·lectius amb necessitats especials al Parc i, de l’altra, la dotació de recursos informatius, interpretatius i educatius que els faciliten el coneixement de l’espai natural.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -