14.3 C
Amposta

Nou govern municipal de Sumem i Entesa a Corbera d’Ebre; Sebastià Frixach i Antonio Álvarez compartiran alcaldia

Junts surt del govern municipal després que Sumem s'assabenti que han ofert l'alcaldia de Corbera d'Ebre a canvi de formalitzar la mateixa aliança al govern del Consell Comarcal de la Terra Alta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Sebastià Frixach, de Sumem per Corbera, acorda amb Antonio Álvarez, d’Entesa per Corbera fer un govern de coalició fins a acabar l’actual legislatura, i per tant trencar el pacte de govern municipal amb Junts per Corbera d’Ebre.

L’actual alcalde de Corbera d’Ebre, Sebastià Frixach (Sumem per Corbera) es va assabentar que el grup de Junts, amb qui compartien l’actual govern municipal, van oferir al grup polític ‘Entesa per Corbera’ formar un govern conjunt i donar l’alcaldia al candidat d’aquest. Sumem, davant d’aquesta pèrdua de confiança amb el seu company de govern ha trencat la relació i ha acordat un govern de coalició nou amb ‘Entesa per Corbera’.

Junts havia ofert al partit d’Antonio Álvarez, un govern de coalició amb l’alcaldia a canvi de formalitzar la mateixa aliança al govern del Consell Comarcal de la Terra Alta.

‘Sumem’ i ‘Entesa’ ja van formar govern de coalició durant la legislatura de 2011-2015, i davant la lleialtat i estabilitat que van tenir, han decidit continuar amb la mateixa línia. Sebastià Frixarch continuarà sent alcalde fins a acabar el 2024 i els dos anys següents de legislatura serà Antonio Álvarez qui tindrà l’alcaldia de Corbera d’Ebre.

Sebastià Frixach, ha declarat: Governem i compartim amb Movem Terres de l’Ebre, des del Consell Comarcal, un projecte comú per fer avançar la Terra Alta, i a la vegada, en l’àmbit municipal, durant aquests mesos de legislatura hi ha hagut molt bona sintonia i coincidència amb l’Entesa, fins al punt que han votat favorablement la proposta de pressupost municipal. És per això que hem decidit forjar un nou govern municipal entre Sumem i l’Entesa”.

L’alcalde també ha comunicat l’expulsió del govern municipal de la regidora de Sumem, Maria Asumpció Anguera, davant les faltes de consideració, insults i desqualificacions fetes cap a ell, durant el darrer Ple.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -