14.3 C
Amposta

Nou cas d’èxit de ‘reemprenodoria’ a la Terra Alta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ha culminat un nou cas d’èxit en el món de la ‘reempresa’ a la comarca de la Terra Alta. En aquesta ocasió s’ha passat el testimoni d’una empresa del sector serveis amb seu a Gandesa (l’actual propietària de la qual ha de deixar l’activitat empresarial per motius personals) a una emprenedora que donarà continuïtat al negoci existent. En aquest cas, la ‘reemprenedora’ mantindrà les actuals instal·lacions, els clients i proveïdors, i podrà aprofitar el valor creat durant la vida de l’empresa.

El procés de ‘reemprenedoria’ ha comptat amb l’assessorament de tècnics del programa Reempresa i de tècnics de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic del Consell Comarcal de la Terra Alta, des d’on es dona servei a aquelles persones interessades a traspassar els seus negocis i a totes aquelles persones que mostren interès per començar a gestionar negocis que estan en funcionament.

Aquest model d’emprenedoria, que es gestiona des del Consell Comarcal de la Terra Alta, adscrit al programa Reempresa, actua com a punt d’atenció entre cedents i ‘reemprenedors’ i estableix un mecanisme professional pel qual un o més ‘reemprenedors’ accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

Aquest cas que ha culminat avui a Gandesa ha servit també per reforçar el fenomen de l’emprenedoria femenina que des del Consell Comarcal de la Terra Alta es potencia en els darrers anys. Actualment, al web del Consell Comarcal es visualitzen projectes promoguts per dones, d’aquesta manera es vol contribuir a disminuir l’atur femení de la comarca.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -