14.3 C
Amposta

Norma Pujol i Miquel Aubà encapçalaran les llistes a les Corts per l’Ebre

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

El Congrés Regional de la Federació d’Esquerra Republicana de l’Ebre ha escollit els candidats que aniran a les llistes del Congrés dels Diputats i del Senat a les properes eleccions espanyoles, aquest dissabte passat, a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Xerta.

La directora general de Joventut de la Generalitat i regidora de Flix, Norma Pujol, ha estat elegida per ser la primera representant de l’Ebre per la demarcació de Tarragona a la candidatura al Congrés dels Diputats. “L’Ebre és un dels territoris més republicans de tot Catalunya i tenim lo deure de fer aflorar la nostra veu allà on calgui, especialment, a les institucions d’un Estat que mos té sistemàticament oblidats, quan no menystinguts”, ha declarat Pujol.

Norma Pujol també ha volgut posar en valor el lloc on s’ha dut a terme el Congrés Regional, Xerta, “poble de la nostra Presidenta al Parlament empresonada injustament com tots i totes les altres preses polítiques” i ha fet referència a la seua tasca “en defensa dels nostre país”.

Pel que fa al Senat, Miquel Aubà aspirarà a la reelecció i a encapçalar la llista de la demarcació de Tarragona. “Agraeixo la confiança revalidada dels meus companys per continuar defensant el territori i el país a Madrid, com he fet en aquesta passada legislatura”, ha remarcat Aubà.

El senador també ha emfatitzat que tot i “no ser les nostres eleccions, sortirem a guanyar-les, perquè és necessari que la veu de l’Ebre arribi amb força a Madrid”.

Els candidats que acompanyaran a Norma Pujol a la llista de la Cambra Baixa són: Anna Vidiella de Benifallet; Maite Bel de Santa Bàrbara; Eladi Galbe de Tivenys; i Conxita Pujol de Ginestar.

A la llista del Senat també aniran Vanessa Callau de Deltebre; Ester Martí de la Galera; i Sergi Borràs de la Torre de l’Espanyol.

Finalment, el Consell Nacional del partit serà l’encarregat de validar l’ordre definitiu en que concorreran els candidats a les llistes.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -