14.3 C
Amposta

Norma Pujol i Jordi Gaseni seran els candidats d’ERC de les Terres de l’Ebre al Congrés i al Senat

La militància republicana també ha escollit Ivan Garcia, Txell Ulldemolins i Ramon Bel, per ser candidats al Congrés amb Pujol; i a Marta Montagut, Joan Aubanell i Vanessa Callau per ser-ho al Senat amb Gaseni

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ahir la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana va celebrar a l’Ametlla de Mar el Congrés per escollir els candidats ebrencs al Congrés de Diputats i al Senat.

Norma Pujol i Farré va ser l’única militant que va presentar candidatura per ser primera candidata de les Terres de l’Ebre al Congrés de Diputats i va rebre el suport del 96% dels assistents. Pujol ha estat diputada durant les dues darreres legislatures ocupant el número dos de la llista de la demarcació de Tarragona, i ha presidit la Comissió dels Drets de la Infància i l’Adolescència de la Cambra entre 2019-2023.

La resta de militants que van presentar candidatura per ocupar la resta de llocs ebrencs per al Congrés de Diputats, i que van rebre el suport de la militància, van ser Ivan Garcia i Maigí, actual alcalde de Roquetes; Txell Ulldemolins i Subirats, regidora de l’Ajuntament d’Alcanar, i Ramon Bel i Serrat, regidor de l’Ajuntament d’Amposta.

Pel que respecta al Senat, el candidat més votat per encapçalar la representació ebrenca va ser l’alcalde de l’Ametlla de Mar i president de l’Associació de Municipis per la Independència, Jordi Gaseni i Blanch. La resta de candidats escollits van ser Marta Montagut i Hernàndez, alcaldable d’Esquerra Republicana de Móra d’Ebre; Joan Aubanell i Sabaté, regidor i alcaldable d’Alternativa per Gandesa, i Vanessa Callau Miñarro, regidora i presidenta de la secció local d’Esquerra Republicana de Deltebre.

Un cop feta l’elecció ara caldrà que els òrgans nacionals del partit acabin aprovant el lloc definitiu que ocuparan els candidats ebrencs a la llista de la demarcació de Tarragona. Albert Salvadó, president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, va manifestar que “Norma Pujol i Jordi Gaseni són la millor garantia per defensar les Terres de l’Ebre i la llibertat del nostre país davant les Corts Generals”.

Jordi Gaseni i Norma Pujol

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -