14.3 C
Amposta

Negre, Ciuró i Forcadell donen suport al cap de llista de Junts al Perelló, Joan Antoni Caballé

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Divendres passat, a les 20 hores a l’antic cinema Victòria del Perelló, Junts pel Perelló celebrava l’acte de presentació de candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig, encapçalada per l’empresari i emprenedor perellonenc, Joan Antoni Caballé.

Per la presentació de Joan Antoni Caballé i la candidatura que lidera, Junts pel Perelló, van estar abrigats pels caps de llista de Junts d’Ulldecona, Josep Carapuig, la cap de llista de Camarles, Sandra Zaragoza i la cap de llista i alcaldessa de Rasquera, Àngels Llombart. Entre els assistents a l’acte també hi eren l’exdirectora dels Serveis Territorials Vicepresidència, Territori i Polítiques Digitals, Lídia Pino i l’exdirector general de Memòria Democràtica, Antoni Font.

A l’acte de presentació van intervenir i recolzant al cap de llista, Antoni Caballé, l’exdirector del COMEBE i actual responsable de Comunicació de Junts a la vegueria, Batiste Forcadell, la diputada al Parlament, Irene Negre i l’exconsellera de Justícia, Lourdes Ciuró. Acabant els parlaments el cap de llista de Junts del Perelló.

“Veient les dades publicades per la Hisenda Pública de la renda per càpita bruta de l’any 2019, entre els 10 municipis més pobres de Catalunya, 9 són de les Terres de l’Ebre i entre ells està el Perelló. El curiós de tot és que el 80% dels municipis que ocupen aquest rànquing tenen un color polític”, comentava Batiste Forcadell, afegint tot seguit “el que demostra que hi ha dues maneres de gestionar: una activa i una altra passiva. Tinc clar que Caballé és la persona ideal, i que forma part dels governants actius”.

Un cop acabada la intervenció de Batiste Forcadell, va pujar a l’escenari la diputada i aldeana, Irene Negre, que recordava el fort lligam que té amb el Perelló. El seu discurs es va basar especialment en el Font de Transició Nuclear. “Gràcies a la iniciativa de Junts amb el treball fet des del Parlament de Catalunya, el Perelló, pot rebre 500 mil euros durant 10 anys, i això és a la bona faena que ha fet el grup de Junts al Parlament” afirmava la diputada ebrenca.

Tot seguit, va intervenir l’exconsellera Lourdes Ciuró, explicant “que estava molt contenta de tornar l’Ebre, una terra que li encanta pel seu valor natural i mediambiental.” Igualment, afegia” És molt important que al capdavant de les institucions hi hagi gent que conegui el seu poble, el seu terme, les seves necessitats. És la millor manera de tirar endavant els nostres pobles i municipis”.

L’acte va ser conclòs amb la intervenció del cap de llista Junts, Antoni Caballé, que agraïa les intervencions dels seus antecessors, la confiança donada pels membres de la seva llista, recordant els eixos del seu programa, amb la importància de tenir un polígon industrial i la defensa del terme municipal enfront de les amenaces dels parcs eòlics.

Antoni Caballé, Lourdes Ciuró, Batiste Forcadell i Irene Negre

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -