14.3 C
Amposta

Naix Futur la Ràpita, una nova llista electoral per a les municipals del 28 de maig

La formació, que actuarà sota el paraigua de Movem Terres de l’Ebre, està encapçalada per Ivan Subirats Ferreres i Maria Jesús Garcia Nogueron, com a número dos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Futur La Ràpita és una nova proposta electoral per a les municipals del 28 de maig  que neix de la decisió ferma i el treball d’un grup de veïns de la Ràpita, de diversos  perfils professionals i edats. Aquesta nova formació política, que es presentarà sota el  paraigua de Movem Terres de l’Ebre, s’origina amb un clar objectiu local i com a  alternativa a les sigles tradicionals. “Futur La Ràpita sorgeix per donar veu als veïns  de la Ràpita, per tenir una altra opció, per poder fer útil el vot de cada rapitenc i  rapitenca”, manifesta Ivan Subirats Ferreres qui encapçala la llista juntament amb  Maria Jesús Garcia Nogueron. 

Són molts els aspectes a treballar perquè la Ràpita recuperi moltes de les activitats  que s’han perdut amb el pas dels anys. “No dubtem que tothom vol el millor per al  poble, però ens hem de focalitzar amb el dia a dia. Entre d’altres, s’ha de cuidar tot el  nostre municipi des del Montsià fins a la Badia dels Alfacs, tenir cura del nostre medi  ambient amb accions amb energia renovable apostant i ajudant des del sector públic i  també privat, mantenir i recuperar tradicions perdudes, lluitar per ser la capital  gastronòmica de les Terres de l’Ebre i donar al turisme un al·licient perquè triï la  Ràpita com la seva destinació, entre moltes altres coses. Però tot això no tan sols s’ha de treballar des de l’Ajuntament, sinó conjuntament amb altres institucions, colze a  colze”, afegeix Subirats. 

D’altra banda, des de Futur La Ràpita es vol recalcar la importància d’anar a votar el  diumenge 28 de maig. “Ens trobem reiteradament amb una alta abstenció. Un fet que  afavoreix que els resultats, en situacions normals, siguin sempre els mateixos. Així  doncs, fem una crida a tothom perquè la pròxima cita electoral surti al carrer i vagi  a votar, perquè només si la gent vota, pot canviar els resultats electorals”, manifesta  l’alcaldable per Futur La Ràpita.  

El nou grup ha posat en marxa un perfil a Instagram (@futurlarapita23), Facebook  (@futurlarapitarapita), Twitter (@Futur_La_Rapita) així com una pàgina web on  explica tot el referent sobre aquesta formació política. “El nostre objectiu és donar la  màxima informació perquè el 28 de maig el vot que dipositi cada rapitenc i rapitenca  sigui el més beneficiós possible. S’ha de tenir en compte que la decisió és per a  quatre anys, així que tu decideixes, tu pots escollir el millor per a la Ràpita”, conclou  Subirats.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -