14.3 C
Amposta

Naix Espai 7 a Móra la Nova, una sala per acollir esdeveniments corporatius, culturals o artístics

Espai 7 disposa d'un equip de professionals multidisciplinari, amb 35 anys d'experiència, amb capacitat d'oferir un servei integral de planificació i execució d'esdeveniments

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Espai 7 Centre de Congressos és la nova sala multifuncional Móra la Nova. Un espai diàfan, de 600 m², apte per acollir qualsevol classe d’esdeveniment cultural, corporatiu o artístic. L’objectiu dels seus impulsors és oferir un espai destinat a multiplicar la projecció dels seus clients, des d’una visió moderna i àgil.

Darrere d’Espai 7 hi ha un equip de professionals multidisciplinari amb 35 anys d’experiència en el sector, a disposició dels clients per oferir-los un servei integral de planificació i execució dels esdeveniments.

L’àmbit d’actuació és nacional, tot i que el seu objectiu és participar activament en la potenciació de les empreses de les Terres de l’Ebre. Així mateix, Espai 7 té la clara vocació de donar suport a les iniciatives artístiques i culturals i ser el trampolí per donar a conèixer nous talents.

Des d’un punt de vista tècnic, la sala d’Espai 7 compta amb 600 m² diàfans, amb punts d’endolls a cada 5 metres. L’aforament màxim és de 300 persones i les instal·lacions estan habilitades per a persones amb mobilitat reduïda. L’espai s’ofereix en règim de lloguer per dies, adaptable a cada necessitat.

Espai 7

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -