14.3 C
Amposta

Naix a Tortosa el holding ECP Serveis, que agruparà les empreses d’Homatic

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El grup d’empreses ebrenques format per Joctronic, Homatic Vending, Homatic Hosteleria i Espai Sota Zero s’uneix sota la firma ‘ECP Serveis’ amb la voluntat d’agrupar una llarga trajectòria en el sector serveis que va començar fa més de quaranta anys. La unió de les quatre empreses que integren ECP Serveis permetrà també millorar l’accés dels clients a la diversa cartera de serveis del grup.

Les empreses del grup ECP Serveis representen diferents tipus d’activitats però totes elles relacionades amb el sector dels serveis i l’hostaleria. Homatic Vending s’ocupa de l’explotació de màquines expenedores de begudes i aliments ubicades en empreses o espais públics; a Homatic Hostaleria se subministra tota mena de maquinària i mobiliari per a la restauració, el comerç, el sector hoteler, els hospitals, etc.; Joctronic és l’empresa dedicada a l’explotació de màquines recreatives, amb presència a bars, restaurants de les Terres de l’Ebre; i Espai Sota Zero fabrica glaçons de gel amb la innovadora tecnologia de l’aigua osmotitzada.

Per la directora general d’ECP Serveis, Eugènia Cortijo, la creació del nou grup és una conseqüència lògica de la llarga trajectòria de les quatre empreses: “La fusió era una operació que des de l’equip directiu feia un temps que cercàvem i que finalment s’ha materialitzat amb la creació d’un nou grup empresarial”.

Les quatre empreses del grup ECP Serveis sumen més d’una quarantena de treballadors i es diferencien pel seu tracte amb el client, adaptat a les seves necessitats i compromès amb aconseguir la màxima satisfacció. Vetllar per la seguretat dels treballadors i protegir el medi ambient és un altre dels compromisos que caracteritzen ECP Serveis, per això el grup està acreditat amb diferents certificacions ISO i està adherit a Ecoembes. Les instal·lacions d’ECP Serveis són també una mostra d’aquest compromís amb la instal·lació de més de 350 plaques fotovoltaiques en una superfície d’uns 1.000 m².

La història d’ECP Serveis es remunta a 1979, quan el Sr. José Daniel Cortijo va fundar a Tortosa l’empresa Joctronic. El que va començar amb una petita explotació de dues màquines recreatives es va convertir en una de les millors empreses de fabricació de màquines de videojocs de tot el país. Durant els anys vuitanta Joctronic va canviar el món de les màquines recreatives amb videojocs revolucionaris com el ‘Míster Jo’ i el ‘Fiberline’. Amb l’èxit de Joctronic, la companyia es va llançar a altres sectors i amb els anys es van crear Homatic Hosteleria i Homatic Vending. Finalment, el 2015 es va fundar la darrera empresa del grup, Espai Sota Zero.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -