14.3 C
Amposta

Nacho Villarruel i Pascoe Foulds, guanyadors del XVI Ironcat de l’Ampolla

La competició va haver-se de cancel·lar l'any passat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un total de 89 triatletes van començar el XVI Ironcat – Copa de les Nacions de Triatló de l’Ampolla que va tenir lloc aquest passat dissabte dia 22 de maig. Després d’un parèntesi d’un any a causa de la pandèmia de Covid-19, aquesta prova de triatló es va tornar a celebrar adaptada a les mesures sanitàries contra la Covid-19.

La competició, la més antiga en la modalitat de llarga distància de la península Ibèrica, es va iniciar a les 7 del matí a la platja de l’Arquitecte de la població amb la prova aquàtica, en la qual els participants havien de nedar 3,8 quilòmetres. Un cop finalitzada, la següent modalitat a realitzar va ser la bicicleta, en la qual havien de recórrer 180 quilòmetres. La darrera disciplina va ser la cursa a peu, que constava de 42 quilòmetres.

A la línia de meta van arribar 78 triatletes, ja que cinc es van retirar. Els jutges, però, no van desqualificar a cap participant. En la categoria masculina, el guanyador va ser Nacho Villarruel, amb un temps de 08 h 27′ 30”, el triatleta va acabar les tres modalitats per davant del segon classificat, que va ser Albert Saludes Bellés, qui va efectuar la prova amb un temps de 08 h 44′ 15”, i Enrique Barajas Ojeda, amb un temps de 08 h 47′ 05”, va arribar en tercera posició.

Nacho Villarruel, 1r classificat masculí Ironcat 2021

En la categoria femenina, la primera en arribar a la meta va ser Pascoe Foulds amb un temps de 10 h 30′ 53”, seguida per Alessia Bertolino amb un temps de 10 h 36′ 44”, i Ana Lopez De San Roman Blanco amb un temps de 11 h 10′ 37”.

Pascoe Foulds, 1a classificada femenina Ironcat 2021

L’entrega de premis va anar a càrrec de Francina Guardiola Flix, presidenta de la Federació Catalana de Triatló, Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla, i Àlvar Casanova, regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Ampolla. El XVI Ironcat – Copa de les Nacions de Triatló de l’Ampolla va ser organitzat per l’Ajuntament de l’Ampolla amb el suport de la Federació Catalana de Triatló.

Podi masculí Ironcat 2021

Podi femení Ironcat 2021

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -