14.3 C
Amposta

Movem Roquetes presenta en públic les seves propostes

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcaldable Toni Hurtado, acompanyat d’altres membres que formen Movem Roquetes, es van presentar en dos actes aquesta setmana passada amb el lema del partit «Mou-te en natros».

El primer va tenir lloc al pavelló de la Raval de Cristo i, el segon, al casal de l’hort de Cruells a Roquetes aquest dissabte passat, 9 de març, on van omplir la sala i es van quedar una vintena de persones sense poder accedir. En aquests dos actes es va presentar alguns dels punts del projecte que volen aplicar a Roquetes durant els pròxims 4 anys i com els desenvoluparan.

Movem Roquetes proposa la creació d’un viver d’empreses a les antigues instal·lacions de la LEAR i un paquet d’avantatges per aquestes.També proposaran la creació d’un banc de terres per lluitar contra l’abandonament dels terrenys de cultiu.

Un altre aspecte on van insistir és en la gestió i transparència de l’Ajuntament amb propostes com la creació d’una dotació per l’execució d’uns pressupostos participatius; que periòdicament el consistori faci un retiment de comptes amb la ciutadania o la reunió periòdicament amb les entitats per saber la situació i ser escoltades.

També cal mencionar les propostes de dinamització a nivell cultural, esportiu i econòmic. Proposen la creació d’un punt de reunió per coordinar i relacionar els centres d’educació amb les diferents entitats que es vulguin implicar. Crear també un Patronat d’esports per dinamitzar i coordinar tota l’oferta esportiva de la població o la creació d’un pla de dinamització comercial.

Un altre tema del qual van parlar va ser sobre revisar l’estat dels camins rurals i planificar el seu manteniment, tema molt complicat per l’extensió del terme. Dins d’aquest apartat també fer les gestions necessàries amb la Diputació de Tarragona per millorar la carretera TV-3421(la carretera direcció al Mas de Barberans).

A part d’aquestes propostes pensant en tot el municipi, també van presentar altres propostes més concretes per a la Raval de Cristo i els disseminats com la de fer un referèndum per a decidir si la Raval de Cristo esdevingui una EMD o continuï com està però amb el paquet de propostes exposades a continuació més les esmentades anteriorment i noves aportades per la ciutadania; apropar serveis bàsics a la població; negociar l’obertura dels grups de P-1 i P-2 a l’escola de la Raval; crear una ludoteca que funcioni coordinada amb la Biblioteca de Roquetes i adequar el pavelló per a poder fer diversos tipus d’actes amb garanties en aquest espai.

Amb totes aquestes propostes més altres en les quals estan treballant i les que els ciutadans que es vulguin sumar i moure’s poden aportar formaran el programa electoral amb el qual es presentarà Movem Roquetes per canviar la dinàmica que ha agafat la ciutat de Roquetes aquests darrers anys. Roquetes té molt de potencial que s’ha d’explotar per a que la població esdevingui una ciutat  progressista, avançada i moderna, que generi oportunitats als seus ciutadans i sigui referent dins les nostres terres.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -