14.3 C
Amposta

La fàbrica d’Ercros a Tortosa amplia la seva producció a Europa, Amèrica i Àsia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ercros ha ampliat la seva capacitat de producció a la fàbrica que té en la localitat de Tortosa per a respondre a la “creixent demanda” del mercat. En concret, l’increment ha estat del 17%, segons ha informat la companyia aquest dimarts.

La fàbrica de Tortosa subministra a gairebé tots els consumidors del mercat espanyol i exporta la resta de la producció, aproximadament el 80%, a més de 48 països.  En aquest centre també se situa el departament d’I+D de la Divisió de Química Intermèdia.

El major volum de productes disponible que permet l’ampliació de la planta de Tortosa, es destina íntegrament al mercat exterior amb l’objectiu de consolidar i ampliar la presència a Amèrica, Europa i Àsia. L’empresa ocupa el primer lloc a Espanya, el segon a Europa i el tercer en el món en vendes de polioles.

Els polioles fabricats a Tortosa són el pentaeritritol i dipentaeritritol, que s’utilitzen per a fabricar pintures i vernissos, lubrificants sintètics d’alta prestació i tintes d’imprimir; i el formiato sòdic, que s’utilitza com a anticongelant en els aeroports i en la indústria dels adobats.

La capacitat conjunta de les plantes de pentaeritritol i dipentaeritritol ha augmentat en 5.000 t/any, que suposa un increment del 17%, fins a arribar a una capacitat total de 35.000 t/any. En el cas de la planta de formiato sòdic, l’increment ha estat de 3.000 t/any, també un 17%, fins a aconseguir les 23.000 t/any.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -