14.3 C
Amposta

Movem Jesús demana la instal·lació d’una rampa mecànica a la costa que dóna accés a l’Institut-Escola i llar municipal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Movem Jesús defensarà en el ple de la Junta Veïnal de Jesús del dijous 16 de setembre una moció on demana la instal·lació d’una rampa mecànica a la costa del carrer Coves de Sant, accés secundari a l’Institut Escola Daniel Mangrané i també de la llar d’infants municipal i molt utilitzat per les famílies.

Amb aquest projecte es milloraria considerablement la mobilitat i accés al centre escolar així com als comerços d’aquesta part del poble, afavorint la connexió entre la part alta i la part baixa de manera fàcil, amable i segura. A més a més, contribuiria a descongestionar els accessos al centre escolar durant les entrades i sortides, millorant la seguretat.
Si aquest projecte es tirés endavant, Jesús se sumaria a la gran llista de municipis que han optat per la instal·lació d’aquestes infraestructures per salvar el desnivell i que són una de les solucions innovadores d’accessibilitat que estan ajudant a transformar la vida a molts pobles i ciutats.

D’altra banda, Movem Jesús demana també la instal·lació d’un sistema de clavegueram que permeti l’absorció i drenatge eficaç de l’aigua durant els episodis de pluges intenses, tenint en compte les inundacions patides durant els últims temporals a les zones pròximes a l’entrada per la C-12 al costat del canal que han provocat desperfectes en plantes baixes, serveis i garatges.

“Les dues són mocions de poble, que creiem que són necessàries i que fan falta per millorar la vida dels jesusencs i jesusenques“, explica el portaveu i membre de la Junta Veïnal per Movem Jesús, Ramon Pujol. “Per aquesta raó, demanem que si no es poden iniciar a curt termini, que s’incloguin als pressupostos de l’any 2022, i es planifiqui l’execució durant l’any vinent natural”, reitera Pujol.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -