14.3 C
Amposta

Movem busca un acord amb l’oposició per formar un nou govern a Roquetes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Davant les declaracions de l’exalcalde de Roquetes, Paco Gas, en què “confia en l’abstenció de l’oposició per escollir nou alcalde al consistori roquetenc”, el grup municipal Movem Roquetes vol aclarir que cap regidor de Movem Roquetes ha rebut cap mena de comunicació per part d’ERC Roquetes per aquest afer.

Des que què es va produir la renúncia de Gas i, arran de les paraules d’aquest en què afirmava que pel municipi tots els acords eren positius, Movem Roquetes ha mantingut contactes amb la resta de membres de l’oposició del consistori per valorar la possibilitat de provocar el canvi de govern amb un pacte, que necessitaria el suport dels 7 membres de l’oposició.

Movem Roquetes, va aprovar els pressupostos de l’any 2022 per un acord puntual amb ERC, arran de la garantia d’aquests a realitzar, per primera vegada al municipi, uns pressupostos participatius. Però aquest acord no obliga, en cap moment, a continuar donant suport a les accions que faci ERC.

Des de l’inici de la legislatura ja se sabia que Paco Gas no acabaria la legislatura com a alcalde, tot i les declaracions del regidor republicà Francesc Ollé, al debat preelectoral d’Antena Caro, on afirmava rotundament que “Paco Gas seria l’alcalde durant els 4 anys de legislatura”. Des de Movem Roquetes entenen que tot ha estat “una maniobra política per assegurar-se que el seu relleu sigui nomenat alcalde de la ciutat sense haver de passar per les urnes”.

Davant aquesta situació, Movem Roquetes assegura que no votarà a favor del candidat republicà, sinó que es mantindrà obert fins a l’últim moment a negociar un acord amb els membres de l’oposició per aconseguir el canvi a l’ajuntament de Roquetes.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -