14.3 C
Amposta

Moren dos usuaris afectats pel brot de Covid-19 de la residència de gent gran de la Sénia

Salut eleva fins a 11 els casos positius actius detectats, dos dels quals son treballadors

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Dues persones han mort aquest passat cap de setmana a la residència de gent gran de la Sénia, afectades pel brot de Covid-19 detectat en aquest centre. El cribratge efectuat al centre va permetre detectar onze casos: nou persones usuàries, totes de la mateixa unitat de convivència, així com dos treballadors.

Departament de Salut, juntament amb el Departament de Drets Socials, va organitzar un equip de “contenció ràpida” per establir aïllaments i mesures per controlar el brot. Els usuaris afectats s’han traslladat al buffer del centre l’Onada de Tortosa i, en alguns casos, al centre sociosanitari de Jesús. Atenció Primària efectua cribratges continuats a la residència.

Joan Nin, gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, ha lamentat la situació a la Sénia. Ha recordat que cal “no abaixar la guàrdia amb les mesures de protecció i continuar amb l’estratègia de vacunació”. “Hem de ser conscients que seguim en plena pandèmia i és molt important no afluixar ni relaxar-se en l’adopció de les mesures per tal d’evitar nous casos com el de la Sénia”, ha afirmat. 

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -