AgendaCulturaNotícies

Mora la Nova celebra la seva fira d’antiguitats

El municipi riberenc acull aquest diumenge la tretzena edició de la Fira de Brocanters

Aquest diumenge té lloc a Mora la Nova tretzena edició de la Fira de Brocanters. El certamen, consolidat ja al nostre territori, es desenvoluparà al Pavelló Firal 1 d’Octubre del municipi de la Ribera d’Ebre entre les 7 del matí i les 19h de la tarda de diumenge.

Entre els actes d’aquesta fira d’antiguitats hi destaca la subhasta que es realitza a les 12 del migdia, on hi pot participar tothom ja sigui per oferir o per subhastar un objecte. En aquesta activitat, cada   producte té un preu inicial acordat amb el venedor, el qual també pot ser assessorat, si vol, sobre el valor estimat del seu producte.

La Fira de Brocanters de Mora la Nova presenta aquest cartell en la seva 13a edició / Font: Ajuntament de Mora la Nova

La Fira de Brocanters és un certamen firal que es celebra anualment des del setembre de l’any 2007 amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom tota mena d’objectes antics. Amb el nom de la fira es busca donar a conèixer la figura del brocanter com a aquella persona encarregada de recuperar i arranjar tota mena d’objectes antics.

En aquesta edició a la Fira s’hi podrà veure, admirar i comprar tota mena d’objectes antics; des de mobles, llibres, postals, segells, monedes, medalles, eines, maquines fins a articles curiosos i entranyables o articles relacionats amb el mon militar. Una oportunitat per finalitzar la setmana a la Ribera d’Ebre observant objectes que alguns potser mai han vist però a qui a d’altres poden arriar a fer recordar moments viscuts en el passat.

Redacció: Jordi Gaya

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close