14.3 C
Amposta

Móra d’Ebre signa un conveni amb Salut Pública i el CatSalut per millorar la coordinació durant la pandèmia

L'objectiu del conveni és tallar la cadena de transmissió del virus compartint les dades de les persones diagnosticades de la Covid-19 i dels seus contactes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta setmana s’està acabant de perfilar la signatura del conveni de cooperació interadministrativa entre l’Ajuntament de Móra d’Ebre, el Departament de Salut i el Servei Català de la Salut (CatSalut) amb l’objectiu principal de coordinar els serveis públics per millorar la capacitat de seguiment de les persones afectades i per assolir una resposta més eficaç en termes assistencials i socials.

En el marc del conveni, CatSalut informa de les persones afectades i l’Ajuntament activa serveis municipals en cas que sigui necessari, com els de Serveis Socials, Protecció Civil i Salut o Vigilants municipals, si es detecta que no es respecta l’aïllament o quarantena obligatori.

Per la seva banda, correspon al CatSalut el tractament dels malalts pels equips assistencials del sistema públic de salut i l’adopció de mesures de caràcter sanitari i assistencial, incloent l’aïllament de pacients i el confinament de contactes directes. Finalment,, el Departament de Salut adoptarà les mesures de caràcter especial a nivell territorial que siguin necessàries en virtut de l’escenari i les necessitats detectades.

Les tres administracions es comprometen a subministrar-se mútuament i de forma immediata informació actualitzada per afrontar una resposta el més efectiva possible. El conveni contempla la creació d’una comissió de seguiment que vetllarà pel compliment del mateix.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -