14.3 C
Amposta

Móra d’Ebre reobrirà el castell per Setmana Santa

El monument mil·lenari estarà obert als visitants durant les vacances de Pasqua

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Durant les vacances de Pasqua, Móra d’Ebre donarà la benvinguda als visitants, obrint les portes del seu castell del segle VIII. La fortalesa, un Bé Cultural d’Interès Nacional, estarà accessible del 28 al 31 de març, oferint als turistes l’oportunitat de conèixer la seva història i arquitectura.

La regidora de Turisme i Comerç, Lorena Sastre, ha destacat els esforços de l’Ajuntament per preservar i posar en valor aquest important monument, que data de la conquesta per part del compte Ramon Berenguer IV el 1153. Actualment, es duu a terme un projecte per adaptar-lo a visites públiques, mentre es realitzen tasques de conservació i neteja dels seus murs i zones d’accés.

El castell ha tingut un paper crucial al llarg de la història, servint com a residència, presó i escenari de conflictes. Avui en dia, encara es conserven les muralles exteriors i algunes torres, entre elles la torre fusellera, que alberga el Centre d’Interpretació de les Guerres Carlines.

Les entrades per visitar el castell tindran un cost de 3 €, amb la possibilitat de realitzar visites guiades per 5 €. Els horaris de visita seran de 16 a 20 hores el dia 28 i de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores els dies 29, 30 i 31. S’ofereixen preus reduïts per a menors de 10 anys i residents de Móra d’Ebre.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -