14.3 C
Amposta

Móra d’Ebre inicia la millora i l’ampliació del Centre Esportiu Municipal AQUA

S'executa una actuació de modernització de l'AQUA amb la construcció de sales per spinning i pes lliure

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Móra d’Ebre amb una subvenció del 68,7% del PUOSC ampliarà el Centre Esportiu Municipal AQUA. L’import d’adjudicació és de 109.021 euros a l’empresa tortosina Concreto Obres S.L., que va ser l’empresa que va guanyar la licitació el passat abril.

El programa de l’ampliació aprofita la terrassa existent i que actualment no té cap ús, adossant-la a l’edifici i creant una nova sala amb una superfície de 122 m². Atès que amb l’ampliació se supera el límit de 100 persones d’aforament, en condicions no-covid, s’ha de construir una segona escala d’evacuació en cas d’incendis.

El consistori ja fa anys que ha posat en marxa una estratègia orientada al desenvolupament i millora del complex poliesportiu municipal fomentant la pràctica de l’activitat esportiva i buscant el benestar de la població. La zona esportiva municipal disposa d’un camp de futbol, 3 pistes de pàdel, 3 pistes de tenis, piscines descobertes i una pista poliesportiva coberta, a més del Centre Esportiu Municipal AQUA on està la piscina coberta, la sala de fitness i wellness i la d’activitats dirigides.

Andreu Cano, regidor d’AQUA, ha dit que “aquesta ampliació ens ha de permetre ampliar la nostra cartera de serveis a tots els abonats i abonades amb la incorporació d’activitats molt demandades com és l’spinning, l’entrenament funcional o l’ampliació del pes lliure”. Aquestes obres s’havien d’haver iniciat l’any 2020, “però la situació provocada per la pandèmia ens va portar a l’equip de govern a decidir el seu ajornament fins a l’estiu del 2021”.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -