14.3 C
Amposta

ERC-Més Deltebre insta al govern a becar el transport dels joves que estudiïn fora

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El grup municipal d’ERC Deltebre ha comunicat en una roda de premsa aquest dimarts al matí que demanarà al ple de dimecres que l’Ajuntament de Deltebre tingui preparades per a l’inici del curs acadèmic 2021-2022 unes bases d’ajuts al desplaçament a l’alumnat que cursi estudis superiors fora del municipi de Deltebre. ERC Deltebre demana també que les mateixes bases contemplin les beques d’accés als estudis superiors per facilitar el seu accés als estudis en funció de la seva situació socioeconòmica. Alginet ha criticat “que aquesta convocatòria encara no estigui vigent un any després d’haver aprovat el Pla de Reactivació Socioeconòmica, quan era un compromís assumit. Això demostra una falta de suport al jovent de Deltebre”.

A més, el grup republicà també ha comunicat que presentarà una moció per a la prevenció del suïcidi, ja que el benestar emocional i la salut mental és una realitat que cal cuidar i perseverar des dels poders públics. “La pandèmia ha evidenciat una realitat dura i difícil de problemes mentals que cal abordar des de tots els àmbits públics. Volem que Deltebre es declari municipi compromès amb el benestar emocional i la salut mental. Si podem evitar un suïcidi d’una persona, ja serà un petit pas” ha manifestat Alginet.

La moció demana entre d’altres destinar una partida pressupostària a partir del 2022 a fer campanyes de prevenció del risc del suïcidi o que l’elaboració d’un protocol de suïcidi per incorporar les actuacions necessàries en l’àmbit de la prevenció.

Redacció – X. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -