14.3 C
Amposta

Móra d’Ebre aprova el pressupost 2022, de més de 6,5 milions d’euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dia 25 de novembre a dos quarts de vuit va tenir lloc una sessió plenària extraordinària a l’Ajuntament de Móra d’Ebre, amb l’absència del regidor de TTxMdE i del regidor de Fem Poble Amunt, aquest últim excusat per motius personals. En aquest ple es va aprovar el pressupost del consistori que ascendeix a gairebé 6,57 milions d’euros.

Previ al desenvolupament normal del ple es va votar la inclusió de 3 punts per urgència: aprovació del pla intern d’igualtat, deixar sense efecte el pla parcial del Sector 3 i la contractació de la gespa artificial de 2 pistes del club de tenis municipal. Els acords d’inclusió per urgència es van aprovar per unanimitat.

En el transcurs del ple es va donar compte de l’informe d’execució del pressupost relatiu al segon trimestre, de l’informe de seguiment del pla d’ajust relatiu al segon trimestre, de l’informe trimestral de morositat relatiu al segon trimestre. Es va aprovar l’expedient de modificació de crèdit 10/2021 i l’11/2021 per 8 vots a favor (Junts per Móra d’Ebre i regidor no adscrit) i 3 abstencions (PSC i ERC).

També es va aprovar la reformulació del Pla de sanejament per 8 vots a favor (Junts per Móra d’Ebre i regidor no adscrit) i 3 abstencions (PSC i ERC). Es va aprovar la reformulació del Pla d’ajust per 8 vots a favor (Junts per Móra d’Ebre i regidor no adscrit) i 3 abstencions (PSC i ERC).

A més, es va aprovar el pressupost general de la corporació, la plantilla orgànica i les bases d’execució del pressupost per a l’exercici 2022. El pressupost municipal, incorporant-hi els pressupostos de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre i l’empresa pública Móra d’Ebre Bus ascendeix a 6.888.372,53 euros, dels quals 6.565.917,42 euros corresponen a l’Ajuntament i la resta dels ens municipals esmentats. L’acord es va adoptar per 8 vots a favor (Junts per Móra d’Ebre i regidor no adscrit) i 3 abstencions (PSC i ERC).

D’altra banda, es va aprovar per unanimitat el Pla Intern d’Igualtat de l’Ajuntament de Móra d’Ebre. Es va aprovar deixar sense efecte el Pla Parcial del Sector 3 per 8 vots a favor (Junts per Móra d’Ebre i regidor no adscrit) i 3 abstencions (PSC i ERC). I finalment, es va aprovar també la contractació de la substitució de la gespa artificial de 2 pistes del club de tenis municipal per 8 vots a favor (Junts per Móra d’Ebre i regidor no adscrit) i 3 abstencions (PSC i ERC).

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -