14.3 C
Amposta

Militars procedents de Ceuta arriben en vaixell al port de Tarragona per fer maniobres a Saragossa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Del 20 al 29 de març de 2019, unitats militars provinents de Ceuta, tenen previst realitzar un exercici d’instrucció i ensinistrament “Jáudenes 19” al CENAD (camp de maniobres) de San Gregorio situat a les proximitats de de la ciutat de Saragossa.

Arribarà, procedent del port de Ceuta, al port de Tarragona, un vaixell de l’Armada, “Martín Posadillo” el 20 de març per posteriorment desplaçar-se els efectius per carretera fins el seu destí. Està prevista la tornada al port de Tarragona per embarcar el 29 de març.

En total passaran 61 vehicles de rodes, tres remolcs i dos contenidors, per l’A-27 i l’AP-2. Els comandaments de l’Exèrcit ja s’han posat en contacte amb el port de Tarragona, Guàrdia Urbana de Tarragona, Mossos d’Esquadra, subdelegació del Ministeri de Defensa, Comandància Naval, Guàrdia Civil i aquesta subdelegació del Govern a Tarragona per coordinar el pas dels vehicles i l’arribada del vaixell.

Aquestes maniobres tenen com a principal objectiu millorar l’operativitat de l’Exèrcit amb el propòsit d’estar preparats per actuar en les missions de pau internacionals.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -